Whatsapp/Viber: +960 770 7723
Bolje je nekaj videti enkrat, kot tisočkrat slišati o tem

Gremo na izlet!

pohajkovanja po sosednjih otokih

Kelaa

otok Kelaa

Kelaa je od nas oddaljen približno 15 minut vožnje. Ponuja ogromno možnosti za raziskovanje, polovico otoka pokriva džungla, ima pa tudi bikini plažo.

Izberete lahko poldnevni ali celodnevni izlet.

Utheemu

Utheemu

Zgodovinski otok, kjer se je rodil sultan Mohamed Thakurufaanu, maldivski vladar. ki je maldive osvobodil potrugalske nadvlade.

Ogledamo si palačo kjer je živel in spoznamo pomemben del maldivske zgodovine.

Maafahi

otok Maafahi

Maafahi je kmetijski otok, na njem so plantaže banan, papaje, čilijev, jajčevcev, lubenic … Ogledamo si plantaže, seveda brez degustacije ne gre 🙂 Otok ima tudi bikini plažo.

Izberete lahko poldnevni ali celodnevni izlet.

pohajkovanja po turkiznih lagunah

Sandbank

Modra laguna

Najbolj priljubljen izlet. Obiščemo eno od belih peščenih sipin sredi dih jemajoče modrine indijskega oceana.

Prizor, ki ga ne boste pozabili.

Pod zvezdami

Pod zvezdami

Noč pod zvezdami je doživetje, ki vam ga bodo vsi zavidali. Večerjamo ob sončnem zahodu in prespimo pod zvezdami, na malem nenaseljenem otočku sredi oceana.

Resort 5*

Obisk resorta 5*

Dan razvajanja v luksuznem resortu Hideaway Beach and Spa resort. Čudovita plaža, neskončni bazen in super greben za snorkljanje. Kozarec vina ali hladno pivo. Ali dva.

pohajkovanja pod morsko gladino

Snorkljanja

Snorkljanja

Maldivski podvodni svet je osupljiv in škoda bi bilo, da ga ne bi raziskali. Pripravili smo vam številna snorkljanja, kjer boste lahko srečali cele jate rib, želve, morske pse, skate, mante … Posebno doživetje je nočno snorkljanje.

Potapljanje

Potapljanje

Ne glede na to ali ste izkušen potapljač ali popolni začetnik, Maldivi so najboljše možno mesto za potapljanje. Več kot 20 potapljaških točk v neposredni bližini otoka, izkušeni inštruktorji in zabava pod vodo je zagotovljena. Gremo skupaj?

Mante

Mante

Ti nežni velikani so brez dvoma najbolj priljubljena bitja oceana. Najpogosteje jih srečamo v obdobju od novembra do maja. Prehranjujejo se s planktonom in niso nevarne, so pa fotogenične in včasih zelo radovedne in igrive.